woensdag 27 augustus 2014

Is jouw huid dringend aan een scan toe?

Het is geen geheim. De meeste vrouwen zijn vanaf hun vijfentwintigste levensjaar druk in de weer met bezoekjes naar hun huidspecialist, de drogisterij of vergaderen zelfs op homeparty's rond cosmetica om er beter uit te zien. Begrijpelijk, als je ziet hoe de media druk legt om er steeds beter (en onnatuurlijker) uit te zien. Vaak werpt de buitenkant slechts een kleine blik op wat er zich vanbinnen afspeelt, maar wat als we nu eens dieper in de huid konden kijken naar wat er echt aan het oppervlak ligt?


Dat zou betekenen dat: je eindelijk kan achterhalen wat bepaalde stoffen en invloeden van buitenaf hebben aangericht, je specifieker kan focussen op jouw huidconditie in het geval je daarover kan meespreken, maar dat zou vooral betekenen dat je vanaf nu de juiste producten gaat gebruiken!

Wat doet de Dermascan?

Je bent misschien al eens op gyneacologisch onderzoek geweest? Of misschien ook niet... Hetzelfde apparaat dat daar wordt gebruikt om een echografie te nemen is de basis van de Dermascan. Een voorstel van jouw huidkwaliteit met wat er zich in de onderste huidlaag afspeelt tot boven. 

De echografiescanner toont niet enkel de epidermis maar ook de dermis. Zo kan je de collageenstructuur zien, het vochtgehalte, de dikte van de huid en allerlei schade.

Waarom is het nu belangrijk dat mijn huid gescand wordt?

Een goede huidspecialist kan aan de buitenkant waarnemen welke schade jouw huid heeft opgelopen door vrije radicalen. Maar een correct scanapparaat is het enige dat kan aantonen hoe het echt met jouw huidgezondheid gesteld is. Daarom is het belangrijk om regelmatig bij je huidspecialist langs te gaan om de ware conditie van je huid te zien, en vroegtijdig in te spelen op huidveroudering en allerlei huidproblemen. 

Door middel van een zorgvuldige scan kan er correct advies gegeven worden over hoe jij je huid voortaan in optimale gezondheid kan bewaren. En, als je het advies opvolgt voor de juiste verzorging, zal je resultaat bij een volgende scan ongetwijfeld merkbaar zijn. Je zal zien dat je huid verbeterd is, en dat is ook merkbaar aan de buitenkant! 

Vrije radicalen zijn: overmatig zonlicht (ook kunstmatig zonlicht), luchtvervuiling (uitlaat en roken), zware metalen, stress en ongezonde voeding. 

De Cortex huidscanner

Al sinds 1986 bestaat Cortex Technologie, het bedrijf van oprichters Flemming K. Christensen en Gunnar Svendsen, Deense ingenieurs gespecialiseerd in de hersenscantechnologie. Dr. Uffe Gjede startte in 2004 met de Cortex scanner te gebruiken bij patiënten die leden aan huidkanker. Om de resultaten van het gebruik van Beauté Pacifique (Crème Métamorphique) zo goed mogelijk op lange termijn te kunnen bestuderen was de scan een perfecte mogelijkheid om deze gegevens te documenteren, en zo de vergelijking te maken op regelmatige basis en de vooruitgang van de huid op de voet te volgen. 

Deense topkwaliteit: Beauté Pacifique

Na jarenlang onderzoek met de huidscanner besloten ze zelf een product op de markt te brengen waarvan ze het resultaat konden meten op lange termijn. Ze waren het er over eens dat de producten die ze tot nog toe hadden getest geen baanbrekende resultaten gaf voor een huid, en dat konden ze aantonen met de Dermascan. Op die manier werd Beauté Pacifique geboren. Een productenlijn op basis van Vitamine A esters die door zijn transdermale werking zodanig in de huid kan doordringen dat het herstel teweeg brengt. De Vitamine A esters zorgen voor een dikkere huid, meer stevigheid (collageen) en meer vochtgehalte. Met andere woorden: voorgoed weg met vroegtijdige rimpels en slechte huidcondities zoals: acné, rosacea, psoriasis, en nog anderen.

Door de toevoeging van squalaan nano droplets kan Beauté Pacifique als enige ter wereld doordringen tot diep in de huid om deze Vitamine A esters hun werk te laten doen en dus vroegtijdige huidveroudering, en allerlei huidcondities te verhelpen. Deze manier laat de esters toe door te dringen voor meer opbouw van collageen, stevigheid van de huid en huidvochtigheid. 

Wil jij de juiste producten voor jouw huid? Dan wordt het dringend tijd om een eerste huidscan te krijgen!
Bekijk de volgende data op de website van Beauté Pacifique, en ontdek het eerstvolgende scanevent in jouw buurt! 
Meer info over verdeelpunten op de website van Beauté Pacifique.

copyright 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten