woensdag 3 september 2014

Rode Loper evenement - Harmony Concept - donderdag, 28 augustus 2014

Op donderdag 28 augustus nodigde Peggy haar gasten uit voor een exclusief Rode Loper evenement. 


De genodigden, waaronder mannen en vrouwen, kregen een HydraFacial behandeling in haar instituut Harmony Concept in Rillaar. Bovendien kregen ze de mogelijkheid om informatie te achterhalen over de producten, huidverzorging en genoten ze van een natje en een droogje. 

Ter voorbereiding van dit evenement zorgde Peggy voor aantrekkelijk verzorgde uitnodigingen die haar instituut belichaamden, richtte ze zich op mond-tot-mond reclame en verwelkomde ze de gasten met een prachtige rode loper aan de inkom.
Eens de gasten arriveerden werd snel duidelijk wie al bekend was met deze non-invasieve peeling methode, want deze stonden namelijk te popelen voor hun gratis behandeling. Anderen werden te nieuwsgierig en waagden zich er tevens aan. Met als gevolg: iedereen ging opgefrist, opnieuw gemaquilleerd naar buiten. Dit laatste gold gelukkig niet voor de mannen. 

Een behandeling met HydraFacial zorgt voor huidverjonging en reiniging in de diepte, en zorgt voor betere resultaten dan IPL, microdermabrasie en andere chemische peelings. Deze behandeling zorgt voor een jeugdigere look door verbetering van textuur en de egaliteit van de huid. De warme, uitnodigende sfeer en de uiterst verzorgde hapjes zorgden voor de kers op de taart. 

Deze manier om je gasten eens in de watten te leggen is gemakkelijk, efficiënt en zorgt voor meer betrokkenheid en interactie met je klanten. 

Wat is de HydraFacial™ behandeling en wat doet het voor je huid?

Bekijk het filmpje op Youtube hier: HydraFacial™ op Youtubewww.beauty-and-dreams.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten