woensdag 21 januari 2015

Beauté Pacifique: enkele huidverzorgingstips om voorbereid de lente in te gaan.

Binnenkort is het lente, en daar willen we ons best wel even voor inzetten. Hier volgen enkele tips waarmee je jouw huid zo goed mogelijk verzorgt na de koude wintermaanden.

Bereid je huid voldoende voor! 

Doe 1 keer per week een lichte scrub voor je huid. Belangrijk hierbij is dat je dit doet met lauw water om je huid niet te veel te irriteren. Tijdens koude periodes kan je huid wat meer last hebben van droge plekken of schilfers, en dan is het belangrijk dat we onze huid met de nodige zachtheid behandelen. Gebruik geen handdoeken met ruw oppervlak om je gelaat te drogen. Dep zachtjes en maak geen harde wrijfbewegingen.

Tips voor voorbereidende gelaatsverzorging: Gentle Facial Exfoliator  (scrub) en Deep Pore Cleansing Mask.

huidverbetering skincare
Gentle Facial Exfoliator van Beauté Pacifique
1. Gentle Facial Exfoliator (tube 100ml): gebruik dit product 1 à 2 keer per week op heel het gelaat. Zorg ervoor dat je gelaat vochtig is en masseer zachtjes het product in. Spoel grondig na met water. Gentle Facial Exfoliator is ultrazacht en geeft geen irritatie. De scrub kan gebruikt worden voor alle huidtypes en geeft een zijdezacht gevoel aan de huid.

2. Deep Pore Cleansing Mask (tube 50ml): Bij een drogere of gevoelige huid is het aangeraden dit masker slechts 1 à 2 keer per week te gebruiken, in de plaats van 3 keer. Vermijd de ogen bij aanbrengen van dit masker, en laat 10 minuten intrekken totdat het volledig is opgedroogd. Nadien met lauw water afspoelen. Ideaal voor normale en gemengde huid, voor zowel mannen als vrouwen. Tip: dit masker geeft een uitstekend resultaat tegen grove poriën en mee-eters.

huidverbetering skincare
Body Lotion Dry Skin van
Beauté Pacifique
Hydrateren is noodzaak

Een tweede tip is het hydrateren van de huid. Dit is niet enkel voor je gelaat heel belangrijk maar ook voor je hele lichaam. Breng dus na elke douchebeurt op z'n minst een verzorgende Body Lotion (fles 500ml) aan die het vochtgehalte van de huid in balans brengt. Ook hier geldt de tip over de zachte handdoek. 

huidverbetering skincare
Corpus Paradoxe Body Oil
van Beauté Pacifique
Corpus Paradoxe Body Oil (fles 100ml) is het laatste nieuwe product van het Deense Beauté Pacifique. Ingrediënten zoals resveratrol en procyanidine zorgen voor een baanbrekend effect op vlak van anti-aging, en maken dat deze uiterst huidverzorgende olie je huid in optimale conditie bewaart en herstelt van schadelijke invloeden van buitenaf. Omdat de olie wat 'vettiger' is kan hij in de winter goed geïntegreerd worden in het verzorgingsprogramma voor een normale tot drogere huid.

Tip: deze olie vermindert pigmentatie en geeft een zijdezacht gevoel en gladde benen

Hydrateren met een dagcrème zoals AHA Anti-Wrinkle Creme is geschikt omdat het voldoende vocht aan je huid geeft en daardoor in de huid een betere barrière opbouwt tegen beschadiging. De dagcrème AHA heeft zelfs een lichtjes scrubbend effect door toevoeging van lactaatzuur, wat er ook voor zorgt dat de huid een frisse en jeugdige gloed krijgt. Gebruik deze crème bovendien bij voorkeur om de eerste sporen van huidveroudering tegen te gaan, namelijk bij het zien van de eerste fijne lijntjes en rimpels. Bij een wat oudere huid kan AHA gebruikt worden in combinatie met de Crème Paradoxe

De zon schijnt vaker dan je denkt
huidverbetering skincare
Enriched Moisturizing Creme All Skin
van Beauté Pacifique
Al zie je de zonnestralen niet, we zijn er ons vaak niet van bewust dat ze er wel zijn. En dat terwijl ze de grootste oorzaak zijn van huidbeschadiging en huidveroudering. Om te vermijden dat we achteraf bergen moeten verzetten om de schade te herstellen, is het aan te raden dat we preventief een UVB-crème gebruiken. Dagverzorging met een minimale SPF factor kan al goed zijn om tijdens de winter aan bescherming te doen. Moisturizing Crème All/Dry Skin bevat hydratatie en zonnefactor. 

Van zodra de zon wat meer zichtbaar wordt is het ook aangeraden dat je onder je dagcrème een SPF factor van minstens 15 aanbrengt voor ultieme bescherming. Het houdt je huid langer fris en jong, en zorgt bovendien voor minder kans op huidkanker!


Voor meer informatie over huidverbetering en herstel: www.beautepacifique.be of www.beautepacifique.nl


copyright 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten