vrijdag 12 december 2014

Review over de HydraFacial behandeling (SoFeminine UK)

SoFeminineBeauty test HydraFacial™

Heb je al ooit een gelaatsbehandeling gehad die eerder relaxerend was maar niet echt opmerkelijke resultaten vertoonde?
Dan zou je eens moeten verder lezen over de door Hollywood goedgekeurde HydraFacial™. We stuurden onze mode- en beautyredactrice erop af…

HydraFacial™ review
HydraFacial behandeling gelaat huid frisse look
HydraFacial
Je gezicht te laten reinigen en van een massage genieten gedurende een uur lang is natuurlijk fantastisch voor je ziel, en ja, je huid zal er opgepoetst uitzien en je krijgt een product mee naar huis, maar wanneer je echt resultaten wilt boeken voor je geld moet je soms voor een andere aanpak kiezen.

En ik heb het hier niet over Botox. Vergeet de muziek bij Dr Rita Rakus’s Knightsbridge voor een 20-minuten behandeling in haar praktijk.

De laatste nieuwe behandeling die de celebrities helemaal enthousiast maakt is de HydraFacial™ – en nadat ik ‘em heb uitgeprobeerd, kan ik gerust zeggen, het is een beetje speciaal.

De volledige behandeling gebeurt met een vacuüm en een abrassieve tip die verschillende serums insluist, speciaal geformuleerd om verschillende huidproblemen hardnekkig aan te pakken.

En, terwijl je niet meteen wordt behandeld door de handen van een ervaren masseur, zijn de resultaten ook hier opmerkelijk.  Het apparaat verwijdert dode huidcellen terwijl de onderliggende huidlaag diep wordt gereinigd, gepeeld en serums vol antioxidanten diep in de huid doordringen, daar waar ze doeltreffend kunnen werken.

De serums zijn klinisch geformuleerd om het vertoon van fijne lijntjes en rimpels, verstopte poriën, hyperpigmentatie, en acné te verbeteren naargelang de nood. 

Mijn behandelingstherapeut gebruikte een serum voor  verstopte poriën en bovendien een serum om mijn huid een boost te geven en extra hydratatie voor de fijne lijntjes.

De twee voornaamste problemen die ik heb met mijn huid zijn behandeld  tijdens één snelle en gemakkelijke sessie.


Alvorens we van start gaan doe ik alle sporen van foundation weg op mijn gelaat, en ik was blij dat ik mijn oogmake-up niet hoefde te verwijderen. Deze gelaatsbehandeling is echt voor meisjes die niet zoveel tijd hebben.
Er zijn zoveel voordelen verbonden aan deze behandeling dat ik ze allemaal tegelijk wil vertellen, maar laten we ze even één voor één uiteenzetten…

Beyoncé beauty health skincare skin Hollywood
Beyoncé
Kate Winslet beauty health skincare skin Hollywood
Kate Winslet
1.       Goedgekeurd door celebs
Ik geef toe, ik ben erg gevoelig voor behandelingen die in Hollywood de voorkeur genieten. Deze 50-minuten-versie van een HydraFacial™ is een absolute must voor rode loper-ladies Kate Winslet, Beyoncé en Eva Mendes.

Eva Mendes beauty health skincare skin Hollywood
Eva Mendes
Nadat ik Eva ontmoette eerder dit jaar zou ik alles proberen om er nog maar half zo goed uit te zien als deze 38-jarige ster, en dat in mijn midden twintiger.

2.       Het doet wat het zegt
HydraFacial™ claim: ‘behandelingen zijn snel, relaxerend en doeltreffend. Na de behandeling is de huid stralend schoon, verfijnd, gehydrateerd en opgepoetst.’

En ik kan het tegengestelde niet zeggen. Na 20 minuten behandeling zie ik enkel een aantal roze vlekjes op mijn gelaat, maar niet iets dat me doet denken aan blozen of iets dergelijks. 20 minuten na de behandeling is er geen roodheid te bespeuren, waardoor ik perfect kan gaan tijdens mijn lunchpauze!

3.       Je huid zal telkens beter worden
De beste manier voor het meeste resultaat is om de behandeling 6 keer te doen, één behandeling per week. Dit brengt je huid in een mum van tijd op een niveau waarbij het opmerkelijk verbetert.
Fijne lijntjes zullen verminderen, hyperpigmentatie is minder zichtbaar, en verstopte poriën worden uitgeklaard. Na de eerste 6 weken kan je de behandeling om de 2 maanden herhalen om het resultaat te behouden.

4.       Gepersonaliseerde behandeling
De HydraFacial™ is op maat gemaakt voor jouw individuele huidwensen. Dat betekent dat je een aangepaste behandeling krijgt naargelang jouw huid dat nodig heeft. Voel je je al speciaal?

5.       Zichtbare resultaten

Ik onderging de gelaatsverzorging hopende dat ik mijn ‘London-look’ zou wegkrijgen. Mijn huid was alles behalve Rimmel-klaar.

Verstopte poriën, een doffe teint, geen glans. Ik bad dat deze behandeling alle sporen van mee-eters zou bestrijden en me zou verrassen met het resultaat.

Ik was alleszins niet teleurgesteld. Mijn poriën werden volledig gezuiverd met de superkrachtige en doeltreffende tip. Ze liet me tijdens de behandeling de resultaten zien en ik zag onmiddellijk verschil op mijn gelaat.

Wil je frisse, zuivere poriën die klaar zijn om in een studio gefotografeerd te worden? Dan wordt het niet beter dan dit. HydraFacial™ doet alle onzuiverheden en vuil weg – mijn huid zong bijna van vreugde.

Ik was ook verbaasd dat, na de behandeling, het zelfs niet leek alsof ik geen make-up op had. Mijn huid zag er egaal, stralend en glanzend uit, en vervolgens ik me naar het kantoor begaf kreeg ik tal van complimenten over hoe uitgerust ik eruit zag. 

Na de behandeling wordt aangeraden dat je geen ander product gebruikt tot de dag nadien, zodat je huid nog rustig kan absorberen datgene dat werd ingebracht.


Mijn oordeel:

Anti-aging, anti-rimpel, huidverbetering, huidverjonging, hydratatie, peelingIndien je van resultaat houdt en je bent niet gediend met kleverige substanties, dan is dit de perfecte gelaatsbehandeling voor onderhoud van je huid.

De resultaten zijn vrij verslavend. Ik weet voor mezelf dat dit niet de laatste behandeling is die mijn huid ondergaat!

Het enige wat ik hierop kan zeggen is dat mijn portefeuille niet zo tevreden zal zijn om gedurende 6 weken iedere week een behandeling te doen, maar zelfs al doe je de HydraFacial™ maandelijks, je huid zal je er dankbaar voor zijn.

bron: SoFeminineBeauty (vertaald uit het Engels)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten